15.3 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinAuto(VIDEO) Câteva sute de angajaţi ai uzinei Dacia de la Mioveni au întrerupt spontan lucrul

(VIDEO) Câteva sute de angajaţi ai uzinei Dacia de la Mioveni au întrerupt spontan lucrul

-

Câteva sute de angajaţi ai uzinei Dacia de la Mioveni au întrerupt spontan lucrul, miercuri dimineaţă, pentru a atrage atenţia asupra faptului că este nevoie de suplimentare de personal.

Angajaţi de la Dacia au oprit lucrul, timp de aproximativ două ore, miercuri, nemulţumiţi că în liniile de producţie au intrat noi modele, iar angajaţii de pe liniile de producţie au nevoie de ajutor, relatează News.ro

 „A fost o grevă spontană vizavi de încărcarea unor posturi în cadrul montajului general“

 „A fost o grevă spontană vizavi de încărcarea unor posturi în cadrul montajului general. Au fost nişte lucruri care au un impact: de la începutul săptămânii au venit în gamă noi proiecte şi sunt câteva dificultăţi legate de montabilitate. Ierarhia a luat act şi tratează aceste probleme. Ca măsură, vor mai aduce personal să îi ajute în acea zonă. (…)

Sunt două tronsoane de echipare care au avut un impact datorită unui model care o să urmeze, l-am băgat în gamă. Oamenii au sesizat şi pe bună dreptate au cerut acest sprijin din partea amdin8istraţiei, aşa cum s-a întâmplat şi dăţile anterioare”, a explicat liderul de sindicat de la Dacia, Viorel Ungureanu.

Acesta a spus că ritmul benzilor de asamblare este acelaşi – de 65 de maşini pe oră – iar oamenii au nevoie de ajutor pentru asamblarea noului model.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS