22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Imagini șocante! Un caiac cu sportivi a fost lovit de o barcă de agrement

(VIDEO) Imagini șocante! Un caiac cu sportivi a fost lovit de o barcă de agrement

-

O barcă cu motor a lovit astăzi în plin o barcă de canotaj în care se aflau patru sportivi, potrivit imaginilor filmate de pe o altă barcă de agrement. Accidentul s-a produs pe Dunăre, în golful Cerna din județul Caraș Severin, potivit IPJ Mehedinți.

„Pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orșova, o ambarcațiune de agrement a intrat astăzi, la ora 12.30, în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane. În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, fără a necesita spitalizarea. Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal“, potivit IPJ Mehedinți.

Sportivii făceau un antrenament pe Dunăre

Sportivii erau legitimați la Liceul de Marină Orșova și făceau un antrenament pe Dunăre în momentul coliziunii, potrivit

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS