8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) A salvat 25 de copii aflaţi în autobuzul pe care îl conducea şi care a luat foc într-un tunel

(VIDEO) A salvat 25 de copii aflaţi în autobuzul pe care îl conducea şi care a luat foc într-un tunel

-

Un şofer din nordul Italiei a salvat 25 de copii aflaţi în autobuzul pe care îl conducea şi care a luat foc într-un tunel de pe o autostradă. Bărbatul i-a scos pe copii din tunel și i-a dus într-un loc sigur, până la sosirea pompierilor, potrivit poliției italiene. Autobuzul a ars în totalitate.

Pompierii au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră autovehiculul aflat pe drumul dintre Lecco, în extremitatea sudică a lacului Como, şi oraşul Lierna.

Șapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital

Fotografiile surprinse la faţa locului prezintă autobuzul ars în totalitate, înconjurat de spumă pentru stingerea incendiilor. În urma acestui incident, şapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital pentru analize, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Şoferul ar fi oprit în tunel după ce a observat că autobuzul avea o problemă

Şoferul ar fi oprit în tunel după ce a observat că autobuzul avea o problemă şi i-a condus pe copii, care erau din zonă, într-un loc sigur.

Un pompier a declarat că o anvelopă a autobuzului ar fi explodat, ceea ce ar fi provocat incendiul, notează Agerpres. Copiii erau în siguranţă la sosirea echipajelor de intervenţie.

Preşedintele regiunii Lombardia, unde se află localitatea Lecco, a mulţumit pompierilor pentru eforturile depuse, într-un mesaj publicat pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS