21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentZeci de persoane dispărute, după ce un hotel s-a prăbușit în estul Chinei

Zeci de persoane dispărute, după ce un hotel s-a prăbușit în estul Chinei

Un hotel s-a prăbuşit luni după-amiază în marele oraş turistic Suzhou (estul Chinei), o persoană pierzându-şi viaţa şi alte zece fiind date dispărute, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP.

“Operaţiunile de salvare continuă şi o anchetă este în curs pentru a stabili cauzele dramei” care s-a produs la 15:33 ora locală (07:33 GMT), a anunţat primăria pe reţeaua socială Weibo.

Şapte persoane au fost scoase în viaţă dintre dărâmăturile hotelului Siji Kaiyuan, dar trei sunt într-o stare gravă, potrivit aceleiaşi surse.

Hotelul fusese deschis în 2018 şi avea 54 de camere, precum şi sală de banchet, potrivit descrierii sale pe site-ul chinezesc de rezervări turistice Ctrip.

În imaginile difuzate de CCTV pot fi văzuţi zeci de salvatori în combinezoane portocalii şi cu căşti de protecţie, alături de un munte de dărâmături.

„Operaţiunile de salvare continuă şi o anchetă este în curs pentru a stabili cauzele dramei” care s-a produs la 15:33 ora locală (07:33 GMT), a anunţat primăria pe reţeaua socială Weibo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS