20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu victime între Sadova și Căciulătești. O persoană a decedat

Dolj: Accident cu victime între Sadova și Căciulătești. O persoană a decedat

Accident grav cu victime în Dolj, anunță ISU Dolj. Accidentul a avut loc pe DN 55 Sadova- Căciulătești.O persoană a fost găsită inconștientă și a nu mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decdată.

Accidentul a avut loc în jurul prâzului. La fața locului au fost deplasate mai multe echipaje de salvare.

”Cu puțin timp în urmă am fost anunțati de producerea unui accident rutier pe DN55 Sadova – Caciulătești. În urma acestuia au rezultat 5 victime dintre care o victima inconștiență. La fața locului au fost trimise următoarele forțe: un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Gărzii de Interventie Bechet, o autospecială de transport personal și victime multiple din cadrul Detasamentului 1 Pompieri Craiova și un echipaj SAJ. Primul echipaj medical ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare la persoana aflată în stop cardio, iar celelalte echipaje au acordat primul ajutor medical celor 4 persoane care sunt conștiente și cooperante”, anunță ISU Dolj.

Mașina s-a răsturnat

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Dobrești, care conducea un autoturism pe DN 55, între localitățile Sadova și Caciulatești, din direcția Craiova-Bechet, s-a răsturnat cu autoturismul. Reprezentanții IPJ Dolj au anunțat că o persoană de 45 de ani, care se afla pe bancheta din spate a decedat.

”În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și alte 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștienți și cooperanți.

Din păcate, un alt bărbat de 45 de ani, pasager în spate în autoturism, a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Din primele cercetări, șoferul consumase alcool.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,34 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS