20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Urmărire ca-n filme pe acoperișurile unor clădiri din Los Angeles

(VIDEO) Urmărire ca-n filme pe acoperișurile unor clădiri din Los Angeles

-

Un bărbat a fost filmat sărind de pe un acoperiș pe altul în Los Angeles după ce ar fi dat foc unei cruci de pe o biserică din Los Angeles.

Departamentul de pompieri și de poliție din Los Angeles a răspuns unui apel prin care s-a anunțat că un bărbat fără cămașă, fără pantofi, încercă să aprindă o cruce în vârful Bisericii Catolice Sfânta Maria din 407 South Chicago Street, în Boyle Heights. Bărbatul a urcat pe schele pentru a ajunge la clopotniță înainte de a provoca un incendiu în partea de sus a clădirii, potrivit www.newsweek.com.

Bărbatul a sărit apoi de pe biserică pe o clădire rezidențială înainte de a continua să alerge peste acoperișurile vecine în timp ce încerca să se sustragă poliției, potrivit ABC 7. Un elicopter de poliție a reușit să-l urmărească pe bărbat folosind un reflector în timp ce sărea de pe o clădire pe alta, cu ofițeri în urmărire la sol.

Bărbatul a fost prins și internat în spital

Bărbatul, care avea o lanternă, părea să se rănească și să strige de durere când a aterizat pe unul dintre acoperișuri, a raportat ABC 7. La un moment dat, bărbatul chiar a traversat pe un cablu de alimentare înainte de a continua să escaladeze clădirile din cartier.

O familie care locuia în una dintre clădiri a fost nevoită să fugă când suspectul a intrat în casa lor. Bărbatul a fost prins și internat în spital. Nu este clar dacă bărbatul se confruntă cu acuzații penale. De asemenea, este raportat că nu a fost rănit grav în timpul incidentului. „Cred că este o nebunie, nu am văzut așa ceva și am trăit aici toată viața mea”, a declarat pentru ABC 7, Mariana Delarosa, rezidentă Boyle Heights.

Într-o declarație, Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat că focul de pe acoperișul bisericii a fost complet stins și că efectuează în prezent o anchetă legată de incendiu. Departamentul de Poliție din Los Angeles continuă cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS