8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Tânărul dispărut în apele Jiului a fost găsit

(VIDEO) Tânărul dispărut în apele Jiului a fost găsit

-

În acestă dimineață în jurul orei 8.00, au fost reluate căutările persoanei date dispărute în apele Jiului, în apropierea localității Podari. După aproximativ o oră a fost găsit trupul tânărului de către echipajul de căutare salvare din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova.

Tânărul de 18 ani a fost găsit la aproximativ 1km în aval pe raza localității Podari.

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 31 de ani, din comuna Voloiac, judeţul Mehedinți, cu privire la faptul că o persoană este posibil să se fi înecat în apele râului Jiu, de pe raza comunei Podari.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii secţiei, care din primele verificări au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Voloiac, sat Cotoroaia, judeţul Mehedinți, ar fi mers la scăldat pe raza comunei Podari, în zona podului rutier Jiu, împreună cu alţi 3 bărbaţi.

Cel în cauză ar fi intrat în apă cu intenția de a face baie, însă a fost luat de curenții râului și nu a mai fost văzut ieșind la mal.

La fața locului s-au deplasat şi polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, un criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic, un echipaj din cadrul I.S.U. Oltenia, precum și un echipaj din cadrul S.A.J. Dolj, care au început căutările în vederea găsirii tânărului în cauză.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS