-2.4 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentCercetați, după ce și-au cumpărat mașini în rate cu adeverințe de venit falsificate

Cercetați, după ce și-au cumpărat mașini în rate cu adeverințe de venit falsificate

Mai multe persoane sunt audiate de polițiști, astăzi, după ce un dealer auto a reclamat că, în perioada 2018-2019, a primit cereri de creditare pe baza unor adeverințe de venit falsificate. Prejudiciul produs se ridică la 2 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au efectuat miercuri patru percheziţii domiciliare, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, conform digi 24.

Sunt puse în aplicare peste 20 de mandate de aducere emise

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, sunt puse în aplicare peste 20 de mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate.

„În fapt, persoana juridică vătămată, în perioada 2018-2019 a primit din partea mai multor persoane fizice cereri de creditare în vederea achiziţionării unor autoturisme noi, iar din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele respective au prezentat ca adevărată împrejurarea mincinoasă că sunt angajaţi la diverse societăţi comerciale şi că ar realiza venituri ridicate. Prejudiciul produs se ridică la 2.000.000 lei”, spune Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecSunteţi implicat într-un proces de lungă durată care necesită...

ȘTIRI GdS