20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopiii răniţi în accidentul de la Leu au fost externaţi

Copiii răniţi în accidentul de la Leu au fost externaţi

-

Cei doi copii răniţi în accidentul grav, produs în comuna doljeană Leu pe 16 iunie, au fost externaţi, potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova. Mama copiilor se află în continuare în stare gravă, prognosticul fiind unul rezervat. În acelaşi accident a decedat un copil de patru ani, iar tatăl copiilor, care se afla la volan, nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

În dimineaţa zilei de 16 iunie, pe DN 6, în comuna Leu, a avut loc un accident grav. Un copil de patru ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite grav.
Poliţiştii de la rutieră au stabilit că şoferul autoturismului a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Accidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere.

„Un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani, şi doi copii de 10 şi 11 ani, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din păcate, un alt copil, în vîrstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Se pare că bărbatul de 40 de ani, care este cetăţean egiptean, ar fi adormit la volan. Acesta venea din Italia, împreună cu soţia şi cei trei copii. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, copiii de 10 şi 11 ani au fost externaţi săptămâna trecută. Mama lor a rămas internată în aceeaşi unitate medicală. Este intubată, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Amical | România – Bulgaria 0-0. Joc modest, Euro...

Naționala României a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida...

ȘTIRI GdS