16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei răniți într-un accident Târgu Jiu, din cauza unui șofer beat

Trei răniți într-un accident Târgu Jiu, din cauza unui șofer beat

Trei persoane au fost rănite duminică după-masă în urma unui accident rutier produs pe strada Ana Ipătescu din Târgu Jiu. Două autovehicule s-au ciocnit frontal. La fata locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

O femeie și doi bărbați au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că un bărbat de 49 de ani, din Târgu-Jiu conducea un autoturism pe str. Ana Ipatescu, în direcția către București, sub influența alcoolului. Într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate.

Șoferița si alti doi pasageri aflați în primul autoturism sunt cei care au suferit leziuni si au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului vinovat a rezultat o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care se afla sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS