10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO mașină a căzut în Dunăre, doi bărbați sunt dați dispăruți

O mașină a căzut în Dunăre, doi bărbați sunt dați dispăruți

UPDATE: Cadavrele celor doi bărbaţi care au rămas captivi în autoturismul căzut în cursul nopţii în Braţul Borcea al Dunării, în zona comunei Borduşani, au fost scoase la suprafaţă, au informat reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Pompierii din Ialomiţa fac căutări în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, unde o maşină a căzut în apă. Un bărbat s-a salvat, însă doi nu au mai putut ieşi, informează News.ro.

Potrivit ISU Ialomiţa, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării,pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă.

În interiorul maşinii se aflau trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre acesştia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi doi au rămas captivi în interior. Bărbatul a fost cel care a alertat  echipele de căutare-salvare. În cel mai scurt timp au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa, care a acordat primul ajutor medical bărbatului  care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti.

Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică imediat cum s-a luminat. În sprijin, au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Până acum cei doi  bărbaţi nu au fost găsiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS