16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci femei, prinse la furat în supermarket

Cinci femei, prinse la furat în supermarket

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat joi, 1 iunie, cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie, de 49 ani, angajată a unui supermarket din Craiova, despre faptul că mai multe persoane au încercat să sustragă produse din incinta magazinului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, stabilindu-se faptul că persoanele în cauză ar fi ascuns sub îmbrăcăminte şi în genţile pe care le aveau asupra lor mai multe produse alimentare și nealimentare, cu intenţia de a le sustrage. Ele le-au abandonat în momentul în care au fost surprinse de angajații socității.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. Două dintre femei sunt și Argeș, una din Bucuresti, una din Vâlcea și una din Brașov.

În aceeaşi zi, furaseră produse de la un alt supermarket

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că femeile în cauză ar fi fost ajutate la comiterea faptelor, de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Merişani, sat Capu Piscului, care ar fi asigurat transportul la şi de la locul faptei, al celor cinci persoane, cu autoturismul proprietate personală.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, în colaborare cu poliţiştii de la investigaţii criminale, a fost depistat autoturismul în cauză, la volanul căruia a fost identificat bărbatul de 49 de ani, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma efectuării controlului autovehiculului, au fost găsite mai multe produse alimentare şi nealimentare, despre care, persoanele în cauză au declarat că au fost sustrase, în cursul aceleiaşi zile, dintr-un alt supermarket din Craiova.

Bunurile au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:17:58

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS