10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un accident mortal în comuna Leu

Încă un accident mortal în comuna Leu

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident grav, produs ieri după-amiază, pe DN 6, în comuna doljeană Leu. În accident au fost implicate un camion, un tir şi două autoturisme. Acesta este al treilea accident mortal produs în ultima perioada, în comuna Leu. În total, patru persoane au murit, printre care şi un copil de patru ani. Alte şase persoane au fost rănite grav.

Potrivit oamenilor legii, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, a intrat în coliziune cu un camion care circula din sens opus. Ulterior, camionul a lovit un tir care circula din sens invers. Mai departe, tirul a fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului dintre autoturism şi camion, şoferul şi o pasageră din autoturism, au murit pe loc.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor două persoane.

Autoturism răsturnat după impactul cu un parapet metalic

În dimineaţa zilei de 21 iunie, o femeie de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce autorurismul în care se afla s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe DN 6, la ieșire din localitatea Leu, către Craiova.”Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Timișoara, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Caracal către Craiova, a lovit un parapet metalic, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o femeie de 78 de ani, pasager spate în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, o femeie de 52 de ani din Timișoara, pasager dreapta față în autoturism a decedat la faţa locului”, au explicat oamenii legii.
Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Copil de patru ani, ucis într-un accident rutier

Cu câteva zile înainte, în dimineaţa zilei de 16 iunie, tot pe DN 6, în comuna Leu, a avut loc un accident grav. Un copil de patru ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite grav.
Poliţiştii de la rutieră au stabilit că şoferul autoturismului a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat. Accidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere.

„Un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani,  şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din păcate, un alt copil,  în vîrstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Se pare că bărbatul de 40 de ani, care este cetăţean egiptean, ar fi adormit la volan. Acesta venea din Italia, împreună cu soţia şi cei trei copii.
Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS