5.5 C
Craiova
miercuri, 19 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentFetiţă de un an şi zece luni, găsită moartă în casă. Mama ei a încercat să fugă de poliţişti

Fetiţă de un an şi zece luni, găsită moartă în casă. Mama ei a încercat să fugă de poliţişti

O fetiţă în vârstă de un an şi zece luni a fost găsită moartă în casă, la Cernavodă, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz. Mama copilului a încercat să fugă în momentul când poliţiştii au întrebat-o unde este fetiţa, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de un an şi zece luni, ar lipsi de la domiciliul mamei. 

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locaţia în care s-ar afla minora. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă, pentru audieri”, a transmis IPJ Constanţa. 

Sursa citată menţionează că în interiorul locuinţei poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al copilului.

Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care copilul şi-a pierdut viaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aproape 385,5 milioane de euro pentru 19 țări în...

Comisia a finalizat plățile de asistență din Fondul de solidaritate...

ȘTIRI GdS