11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr lovit pe trecere de o şoferiţă care apoi a modificat locul accidentului

Tânăr lovit pe trecere de o şoferiţă care apoi a modificat locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi, în noaptea de duminică spre luni, despre faptul că pe bulevardul 1 Mai din Craiova a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că o tânără, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din localitate, ar fi accidentat un tânăr, de 22 de ani, din Craiova, care se agajase în traversarea strazii pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului, conducatoarea auto ar fi modificat locul faptei, în sensul că ar fi continuat deplasarea până la prima intersecție, unde ar fi întors, și ulterior ar fi revenit la locul accidentului, unde ar fi repoziționat autoturismul.

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS