6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi oameni, răniți cu cuțitul ăe o stradă din Germania

Doi oameni, răniți cu cuțitul ăe o stradă din Germania

Încă un atac cu armă albă a avut loc pe o stradă din Germania, la doar câteva zile după ce trei oameni au murit și sașe au fost răniți într-un astfel de incident, în sudul țării. 

Astfel, două persoane au fost înjunghiate, luni, cu un cuţit în oraşul Erfurt de către un bărbat care a reuşit să fugă de la locul faptei, a indicat poliţia locală, citată de AFP.

Cei doi trecători, în vârstă de 45 şi de 68 de ani, au fost spitalizaţi, iar viaţa lor nu este în pericol, a precizat poliţia din Turingia (centru).

Atacatorul, un tânăr blond, între 20 şi 30 de ani, cu o cicatrice pe faţă, a reuşit să scape şi este căutat intens încă de luni dimineaţă de către forţele de ordine pentru a-l captura.

Acest atac intervine la trei zile după ce un somalez de 25 de ani, care suferea de probleme psihice, a înjunghiat mortal trei femei în centrul orașului Wurzburg, înainte de a fi arestat.

În acest caz, anchetatorii încearcă să stabilească dacă atacul, comis cu o ‘brutalitate incredibilă’, potrivit unui ales local, a fost motivat de radicalizarea islamică a somalezului sau a fost cauzat de tulburările psihice de care suferă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS