21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu trei răniţi, dintre care unul grav, pe DN 2F

Accident cu trei răniţi, dintre care unul grav, pe DN 2F

Trei persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2F, pe raza localităţii Rădeni, comuna Dragomireşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„La faţa locului, Punctul de lucru Ivăneşti, din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare şi un echipaj specializat şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă, la un accident rutier produs pe DN 2F. În accident sunt implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Din primele informaţii, în urma accidentului o victimă este în stare gravă, fiind găsită în stare de inconştienţă de echipajele medicale.

„Una dintre victime este în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare, o victimă a suferit un traumatism toracic şi a fost preluată de EPA, iar cea de-a treia are un traumatism de gleznă, fiind luată de o ambulanţă B2 din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS