15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuspiciuni de fraudă cu urna mobilă, la Catane

Suspiciuni de fraudă cu urna mobilă, la Catane

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar pentru comiterea infracțiunilor de fals intelectual și uz de fals, în legătură cu alegerile din comuna doljeană Catane. O femeie ar fi depus mai multe cereri pentru urna mobilă, unele fiind ale unor persoane care se pot deplasa.

Potrivit polițiștilor doljeni, incidentul a avut loc aseară.

”Seara trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizati de doi bărbaţi de 31 şi 43 de ani, din Craiova şi de o tânără de 29 de ani din Catane, membri ai unei secții de votare din Catane cu privire la faptul că la secția de votare s-a prezentat o femeie de 33 ani, din comuna Catane, care a depus un număr de 72 cereri pentru urna mobilă. Cererile erau însoțite de copii ale unor documente de identitate şi adeverințele medicale eliberate de către medicii de familie.

Printre cererile respective s-ar fi aflat mai multe cereri ale unor persoane de pe raza comunei Catane, care în adeverinţele medicale eliberate de către medicii de familie ar figura ca netransportabile, însă s-ar putea deplasa”, spun oamenii legii.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de fals intelectual și uz de fals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS