14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal în trafic, în Târgu Jiu

Scandal în trafic, în Târgu Jiu

Un incident violent a avut loc astăzi, în trafic, în municipiul Târgu Jiu. Scandalul ar fi pornit de la o neacordare de prioritate și s-a închiat cu amenințări, loviri și un dosar penal.

Potrivit polițiștilor gorjeni, victima este un tânăr de 23 de ani, care a intrevenit între doi șoferi.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că a avut o șicanare în trafic.

La fata locului s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a avut loc un conflict spontan între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea și o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la acordarea priorității de trecere.

Ulterior, din autoturismul condus de tânără, a coborât un tânăr de 23 de ani, care au avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani și ar fi fost agresat fizic către acesta”, au explicat oamenii legii.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS