22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident violent la Polovragi. Un bărbat de 35 de ani a murit pe loc

Accident violent la Polovragi. Un bărbat de 35 de ani a murit pe loc

Un grav accident rutier s-a produs duminică după-amiază, în localitatea gorjeană Polovragi. O persoană de 35 de ani a murit, iar alte patru au fost rănite. Între victime se află și un copil de 4 ani, care va fi transportat cu un elicopter SMURD la spital.

Potrivit ISU Gorj, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. În urma impactului au rezultat 5 victime: 3 bărbați de 35, 23 și 18 ani, un copil în vârstă de 4 ani și o femeie în vârstă de 64 de ani. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție bărbatul în vârstă de 35 de ani nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, a fost constatat decesul.

Celorlalte 4 victime li se acordă primul ajutor calificat la fața locului, urmând să fie transportate la spital. În urma multiplelor traumatisme suferite, pentru copilul în vârstă de 4 ani a fost solicitat elicopterul SMURD.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Este de amintit că în zonă a fost trimis un număr record de autospeciale: două echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, șase echipaje SAJ și două echipaje pentru descarcerare si in echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS