20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO șoferiță a pierdut controlul direcției, a trecut prin două garduri și s-a oprit într-un garaj

O șoferiță a pierdut controlul direcției, a trecut prin două garduri și s-a oprit într-un garaj

O șoferiță de 24 de ani a reușit ”performanța” să facă un accident cu o mașină care era într-un garaj, în gospodăria unui bărbat din Șimnicu de Sus, satul Izvor. Înainte de a intra în garaj, șoferița a trecut cu mașina prin două garduri. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

Accidentul a avut loc în acestă după-amiază, pe DN 6B, în satul Izvor, comuna Șimnicu de Sus. Polițiștii doljeni spun că accidentul a fost provocat de o șoferiță de 24 de ani.

”Poliţiștii din cadrul Posturilor de Poliție Fărcaș și Tălpaș au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6B, pe raza comunei Șimnicu de Sus, sat Izvor, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o tânără de 24 de ani, din satul Izvor, care conducea un autoturism pe DN 6B, pe raza satului Izvor, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul în gardul parcului din localitate.

Din impact, autoturismul a fost proiectat inițial în gardul locuinței unui barbat din satul Izvor și ulterior în garajul acestuia lovind și un autoturism care se afla în garaj”, au precizat polițiștii doljeni.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale. Conducatoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. Tânăra a fost sancționată de polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS