6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Percheziții la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme de foc și în Dolj

(VIDEO) Percheziții la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme de foc și în Dolj

-

Poliţiştii din cinci judeţe fac percheziţii joi dimineaţa la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme de foc. Dosarele penale în care se desfăşoară percheziţiile sunt constituite ca urmare a cooperării internaţionale.

Astăzi, 24 iunie, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase pun în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județele Giurgiu, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș, pentru identificare și scoaterea din circuitul ilegal a mai multor arme supuse regimului de autorizar.e

Polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase pun în executare cele 8 mandate de percheziție domiciliară, ca urmare a activităților desfășurate în dosarele penale aflate în instrumentare proprie, în locații aflate pe raza acestora de competență.

Activitățile desfășurate vizează administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate, constituite și ca urmare a activităților de cooperare internațională cu autorități de aplicare a legii din alte state membre UE, precum și scoaterea din circuitul civil a unor arme supuse autorizării, deținute fără drept.

După efectuarea perchezițiilor, în funcție de evoluția cercetărilor, persoanele vizate vor fi aduse la audieri pentru stabilirea împrejurarilor comiterii faptelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS