9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu trei victime pe DN 56. Există pericol de explozie

Accident cu trei victime pe DN 56. Există pericol de explozie

În această după-amiază, trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident auto între localitățile Giubega și Galicea Mare, pe DN 56. Una dintre victime este inconștientă.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Dolj, intervine Sectia de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ. În urma informațiilor oferite de apelantul la 112 ,una din mașini prezintă scurgeri de combustibil.

 Potrivit IPJ Dolj, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Piscu Vechi, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Galicea Mare.
 
În urma evenimentului rutier, conducatorii auto și o tânără de 16 ani, din Poiana Mare, pasager dreapta față in autoturismul condus de tânăr, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștienți și cooperanți.
 
Conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS