11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA fugit de poliţişti şi a făcut prăpăd într-o intersecţie

A fugit de poliţişti şi a făcut prăpăd într-o intersecţie

Un craiovean de 28 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a fugit de poliţişti şi provocat un accident. Incidentul a avut loc marţi noaptea, în Craiova, pe Calea Bucureşti.


Potrivit oamenilor legii, tânărul de 28 de ani a fost observat de polițiști când a demarat în viteză și a derapat.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea București, la intersecția cu strada Petre Ispirescu, au observat un autoturism al cărui conducător la culoarea verde a semaforului a demarat cu viteză, derapând în intersecție. Poliţiştii au pornit în urmarirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat solicitărilor polițistilor, a întors autoturismul la intersecția străzilor Calea București şi Henry Coandă și și-a continuat deplasarea.
Urmărirea s-a încheiat la intersecția strazilor Calea București şi Petre Ispirescu, unde autoturismul ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Petre Ispirescu pe culoarea verde a semaforului, condus de o tânără de 20 de ani, din Craiova. Ulterior autoturismul în cauză a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, pe aceeași stradă”, au precizat poliţiştii doljeni.


În urma accidentului, tânăra de 20 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS