20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer băut, urmărit de polițiști

Șofer băut, urmărit de polițiști

Polițiștii doljeni au fost nevoiți să urmărească un șofer băut, care nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit polițiștilor doljeni, incidentul a avut loc ieri, în localitatea Breasta.

”Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta în timp ce executau serviciul pe raza de competenţă, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducatorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor efectuate, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice si luminoase ale autospecialei în funcțiune. Urmarirea s-a încheiat după aproximativ 2 km, pe o stradă din comuna Breasta. Astfel, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 28 ani de ani, din comuna Breasta.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Pe numele șoferului de 28 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS