10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentTragedie în Belgia, după ce o clădire s-a prăbușit. Un român a murit, alți 4 sunt răniți

Tragedie în Belgia, după ce o clădire s-a prăbușit. Un român a murit, alți 4 sunt răniți

Un român se numără printre cei trei muncitori care și-au pierdut viața în orașul belgian Anvers, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit. Acesta a fost scos fără viață dintre dărâmături de echipele de intervenție.

Din motive încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât schelele pe care se aflau muncitorii. Trei au fost găsiți decedați, 12 au fost recuperați în viața, iar alți doi sunt în continuare dați dispăruți. Pompierii au adus și câini ca să-i caute.

12 persoane au fost scoase de sub dărămături, iar 8 dintre ele au ajuns la spital, în stare gravă, iar un altul a murit. Alți 5 oameni sunt încă în ruine, iar pompierii au adus și câini să-i caute.

Potrivit unui muncitor, schela s-a plăbușit brusc în timp ce muncitorii erau ocupați să curețe fațada. Asta în timp ce un alt grup de muncitori lucrau la demolarea unei podele, din care patru oameni au fost dați dispăruți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS