36.9 C
Craiova
sâmbătă, 31 iulie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentOlt.O fetiță de cinci ani din Sinești-Potcoava a murit după ce a căzut din leagăn

Olt.O fetiță de cinci ani din Sinești-Potcoava a murit după ce a căzut din leagăn

O fetiță de 5 ani din localitatea Sinești-Potcoava a murit după ce a căzut din leagăn. Din primele date e fetiță de cinci ani, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiență. Mama a fost cea care a sunat la 112.
Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, este în stare de inconștiență după ce a căzut din leagăn.

Copila a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

Fetiţa care avea aproape 5 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanţă a declarat decesul. Fetiţa ar fi fost lovită de un leagăn, frontal, au aflat membrii echipajului de pe ambulanţă.

Polițistii din cadrul Poliției orașului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident rutier cu patru răniți la Câineni

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe...

ȘTIRI GdS