11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNepoata lui Osama bin Laden, protest inedit la întâlnirea Biden-Putin

Nepoata lui Osama bin Laden, protest inedit la întâlnirea Biden-Putin

Nepoata lui Osama bin Laden a fluturat un steag pe care scria „Trump a câștigat” pe lacul Geneva de lângă vila unde președintele Joe Biden și președintele rus Vladimir Putin s-au întâlnit, miercuri.

Potrivit Business Insider, Noor bin Laden, care a denunțat atacurile din 11 septembrie, organizate de unchiul ei, s-a afișat încă de anul trecut ca susținător al președintelui Donald Trump și al teoriei conspirației QAnon.

Trump și adepții săi au promovat ideea falsă care pune la îndoială legitimitatea victoriei lui Biden asupra lui Trump în alegerile din 2020.

Protestul de pe lacul Geneva nu a fost doar pentru integritatea alegerilor, ci și pentru a-i susține pe cei care au fost arestați pe nedrept, pentru apărarea adevărului, încă din 1/6” – a scris Noor bin Laden pe Twitter.

Ea s-a referit, astfel, la violențele din 6 ianuarie, când susținătorii lui Trump au luat cu asalt Capitoliul SUA. Peste 520 de oameni au fost puși sub acuzare, iar directorul FBI, Christopher Wray, a declarat că agenția încă mai vânează sute de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS