17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Video) Accident mortal în Dolj. Un copil a decedat, alți doi copii și o femeie în stare gravă

(Video) Accident mortal în Dolj. Un copil a decedat, alți doi copii și o femeie în stare gravă

-

UPDATE: Bărbatul e cetățean egiptean, toți 5 au reședința in Draganesti, Olt. Ar fi muncit În Italia, de unde s-ar fi întors azi în Romania.

Accident mortal în Dolj. În această dimineață, un copil și-a pierdut viața, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Leu. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echiapj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și echipaje SAJ.

Accident grav Leu Dj

Posted by Ilie George on Tuesday, June 15, 2021

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Dolj, la fața locului au găsit un copil minor încarcerat în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume.

Copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat, ceilalți doi copii sunt transportați la spital, femeia este intubată la fața locului , iar bărbatul este conștient.

Cei doi copii, femeia și bărbatul au fost transportați la UPU Craiova.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentnții IPJ dOLJ, La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

 
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani,  şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Din păcate, un alt copil,  în vârstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre în actualizare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS