4 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un minor este cercetat pentru comiterea infracțiunii de evadare

Dolj: Un minor este cercetat pentru comiterea infracțiunii de evadare

Polițiști din cadrul Secției 2 Craiova au oprit pentru control pe bulevardul Nicolae Romanescu un autoturism condus de un tânăr, de 26 ani, din Calafat.

Întrucât pasagerul autoturismului în cauză nu a prezentat un document de identitate, a fost condus la sediul secției, unde a fost identificat în persoana unui tânăr de 17 ani, din Bistreț, sat Bistreț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că minorul, figurează cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, din data de 20 aprilie, pronunţată de Judecătoria Băilești, măsură pe care o executa la un imobil din comuna Bistreț.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală.

Față de minor a fost dispusă inițial de instanța măsura controlului judiciar pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, măsura pe care nu a respectat o, ulterior fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS