21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor

Dolj: Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj au efectuat, astăzi, 2 percheziții domiciliare, în oraşul Segarcea, persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Ieri, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei pe o reţea de socializare a unor imagini în care se observă mai multe persoane care mânuiau un obiect ce părea a fi o armă, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma percheziţiilor efectuate, 2 bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din Segarcea, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Din cercetările efectuate a reieșit că arma ar aparţine unui bărbat, de 32 de ani, din Segarcea, care a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că arma în cauză este neletală, tip pistol, fiind predată poliţiştilor, împreună cu 25 de cartușe neletale, nepercutate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu este deţinător legal de arme si muniţii. Pistolul şi cartuşele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, urmând ca, la finalizare, să fie propusă soluţie legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS