14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe bulevardul Oltenia

S-a urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe bulevardul Oltenia

Un craiovean de 26 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a provocat un accident în urma căruia a avariat mai multe autoturisme. Accidentul a avut loc azi-noapte, pe bulevardul Oltenia din Craiova.

Potrivit oamenilor legii, şoferul de 26 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a avariat patru autoturisme parcate.

„Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Oltenia din Craiova a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Bulevardul Oltenia din localitate, a pierdut controlul volanului, într-o curbă, a acroşat patru autoturisme parcate regulamentar, fiind proiectat în scuarul ce separă benzile de deplasare şi ulterior într-un copac.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, care a indicat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS