5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(Video) Bătut de față cu polițiștii

(Video) Bătut de față cu polițiștii

-

Un bărbat din Buzău, Nițu Robert Gabriel, supranumit Activistul buzoian, a fost bătut în această dimineață de față cu polițiștii după ce acesta a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală a puilor vii, după ce ANSVA a interzis comerțul cu păsări vii, excepție făcând fermele autorizate, relatează ȘTIRIDINSURSEBUZAU.ro și buzoienii.ro.

Activistul a început să filmeze în timp ce conducea încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din Săpoca. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători. I-au spart geamul mașinii și l-au lovit, apoi a reușit să scape.

S-a întâlnit cu un echipaj de poliție la Cernățești, în schimb când polițiștii au oprit mașinile agresorilor, aceștia au reușit să ajungă din nou la Nițu Robert Gabriel, care era în mașină, și l-au lovit dintr-o parte și din cealaltă

A reușit din nou să fugă și în cele din urmă a fost adăpostit într-un sediu al poliției, moment în care și agresorii au fost reținuți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS