9 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentOltean reținut, după ce și-a hărțuit vecina. A filmat-o de 160 de ori și a postat pe Internet

Oltean reținut, după ce și-a hărțuit vecina. A filmat-o de 160 de ori și a postat pe Internet

Un bărbat de 53 de ani din Olt a fost reținut, fiind acuzat că a hărțuit o femeie, vecină cu el, mai multe luni. 

Bărbatul din comuna Şopârliţa este suspectat că ar fi agresat fizic o femeie în vârstă de 50 de ani şi ar fi făcut şi distribuit pe reţele sociale peste 160 de filmări în care apare aceasta.

El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat, sâmbătă, în faţa procurorilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul reţinut este acuzat de hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.https://2dd666872fec5cf8808104e1f7722e00.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

″În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020 – 2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă, cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit ca ar fi agresat-o fizic pe femeie”, a precizat Grigorescu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS