3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentFals polițist DIICOT, arestat pentru înșelăciune după ce a fost prins în flagrant

Fals polițist DIICOT, arestat pentru înșelăciune după ce a fost prins în flagrant

Un bărbat din judeţul Prahova care pretindea că este „poliţist DIICOT” a fost arestat preventiv pentru înşelăciune după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la o femeie pentru a o ajuta să scape de unele creanţe la ANAF.

Flagrantul a fost organizat vineri de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 3 Blejoi.

”Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins în flagrant imediat după ce a primit suma de 300 de lei de la persoana vătămată. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind prezentat parchetului și instanței competente care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune”, se arată în comunicatul IPJ Prahova. 

Bărbatul a fost prins imediat după ce a primit 300 de lei de la persoana vătămată, fiind arestat pentru 30 de zile pentru înşelăciune.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 3 Blejoi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS