21.4 C
Craiova
joi, 29 septembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentA încercat să deschidă ușa unui avion aflat în zbor

A încercat să deschidă ușa unui avion aflat în zbor

Pasagerii și echipajul unui avion al companiei Delta Airlines s-au luptat cu un bărbat pentru a-l împiedica să deschidă ușa aeronavei, potrivit news.yahoo.com.

Martorii au descris momentul terifiant trăit în zborul de la Los Angeles la Atlanta. Echipajul a cerut ca „bărbați puternici” să vină să-i ajute la imobilizarea unui pasager care a încercat să deschidă o ușă. Un martor ocular a declarat pe Twitter că pasagerul a apucat sistemul de adrese publice din bucătăria din față și a făcut un anunț spunându-le altora să se așeze și să fie pregătiți să-și pună măștile de oxigen, înainte de a încerca să deschidă ușa.

Pasagerul părea să poarte o vestă de salvare portocalie. Ca răspuns, însoțitoarele de zbor le-au cerut tuturor „bărbaților puternici și capabili” să meargă în fața avionului pentru a ajuta.

În videoclipurile postate online, pasagerii și membrii echipajului pot fi văzuți cum îl rețin pe bărbat. Un purtător de cuvânt al Delta a spus: „Mulțumesc echipajului și pasagerilor Delta Flight 1730 care au ajutat la reținerea unui pasager, în timp ce zborul a fost deviat către Oklahoma City (OKC). „Aeronava a aterizat fără incidente, iar pasagerul a fost îndepărtat de forțele de ordine. Ne cerem scuze clienților noștri pentru întârzierea și orice neplăceri suplimentare cauzate de acestea. ”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS