18.1 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Salvat de mascați după ce a amenințat că se aruncă în aer

(VIDEO) Salvat de mascați după ce a amenințat că se aruncă în aer

Polițiștii de la trupele speciale din Bistrița au descins în forță și au prevenit o tragedie. Din cauza unor probleme legate de niște terenuri, un bărbat a amenințat că se sinucide și a vrut să se arunce în aer.

Omul a fost scos cu forța din mașina în care se afla de către polițiștii de la trupele speciale, înainte de a se detona, potrivit stiripesurse.ro.

„În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Bistrița au fost sesizați de către un cetățean care amenința că se sinucide.

La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de la Ordine Publică și Rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul și au evacuat autovehiculele din apropiere. În zonă au fost direcționate echipe de jandarmi, precum și echipaje medicale.

Totodată, a intervenit la fața locului o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar un negociator din cadrul aceluiași serviciu poartă discuții cu persoana în cauză, un bărbat de 73 de ani din Bistrița Bârgăului”, anunță Poliția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

6 morţi şi 70.000 de case inundate de o...

Autoritățile thailandeze au intrat în alertă din cauza unor...

ȘTIRI GdS