17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn fost preot a plătit o minoră să facă sex cu un consilier pentru șantaj

Un fost preot a plătit o minoră să facă sex cu un consilier pentru șantaj

Un fost preot din Iași este judecat pentru înșelăciune, după ce a încercat să preia ilegal un apartament. Bărbatul a mai fost condamnat pentru șantaj, după ce a plătit o minoră să facă sex cu un politician și a arătat apoi filmarea în biserică.

Un fost preot din Iași, caterisit după două condamnări penale, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru tentativă de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și șantaj, după ce a încercat să preia ilegal apartamentul unei bătrâne, în 2018, scrie Monitorul de Botoșani.

Bărbatul s-a dat drept avocat în fața familiei și a prezentat tribunalului acte falsificate pentru a obține apartamentul femeii decedate între timp, amenințându-l pe nepotul bătrânei să renunțe la locuința primită ca succesiune.

Același fost preot a mai fost condamnat de două ori în trecut

Același fost preot a mai fost condamnat de două ori în trecut, însă de fiecare dată cu suspendare – 3 ani pentru șantaj și 9 luni pentru declarație mincinoasă, iar într-un alt dosar este judceat pentru ultraj.

Bărbatul a plătit o minoră de 17 ani să facă sex cu un consilier local de 70 de ani

De notorietate este cazul care a dus la condamnarea sa definitivă pentru șantaj, în 2009. Pe când era preot, în 2005, bărbatul a plătit o minoră de 17 ani să facă sex cu un consilier local de 70 de ani din localitatea ieșeană Costești, pentru a-l șantaja apoi, sperând ca astfel să-i ia locul pe lista de candidați la Consiliul Local.

Ulterior, a prezentat filmarea porno realizată cu camera ascunsă enoriașilor în biserică, la slujba de Crăciun, pentru a-l discredita pe consilier.

În cele din urmă, preotul a fost caterisit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS