10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Gorj: Bărbat dispărut după ce a căzut dintr-o barcă în râul Jiu

(VIDEO) Gorj: Bărbat dispărut după ce a căzut dintr-o barcă în râul Jiu

-

Un tânăr este dat dispărut după ce aseară a căzut dintr-o barcă de agrement în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vârț, Rovinari.

Aseară, doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement. Cei doi se deplasau din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari. Mihai Laurențiu Beuran, de de 28 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Mihai Laurențiu Beuran nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Semnalmente:1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.
Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident cu patru victime în Bucovăț. Un autoturism a...

UPDATE: În cele două autoturisme erau 6 persoane,...

ȘTIRI GdS