17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) A încercat să frigă carne la țeava de eșapament a unui Lamborghini de 1 milion de dolari

(VIDEO) A încercat să frigă carne la țeava de eșapament a unui Lamborghini de 1 milion de dolari

-

Câțiva tineri au distrus motorul unui Lamborghini Aventador după ce au încercat să frigă niște carne la flăcările scoase pe țeava de eșapament a bolidului. O astfel de mașină costă peste 1 milion de dolari în China, din cauza taxelor.

Un grup de tineri din China a încercat să frigă o bucată de carne la flăcările scoase de motorul turat al unui Lamborghini Aventador dar au regretat în scurt timp aroganța lor, scrie Daily Mail.

Motorul V-12 al bolidului s-a supraîncălzit rapid și a început să fumege, în timp ce din țeava de eșapament curgea lichid de răcire de culoare roșie.

Incidentul a avut loc într-un garaj din China, la o întâlnire a posesorilor de mașini sport. În filmare se vede cum un tânăr se ghemuiește în spatele unui Lamborghini, ținând o bucată de carne pe care vrea să o prăjească la flăcările scoase motorul turat al bolidului de lux.

După doar câteva secunde însă din motor începe să iasă un fum gros, iar tinerii din jur rămân șocați să vadă că din țeava de eșapament curge și un lichid roșu.

S-a spart rezorvorul de lichid de răcire

Experții cred că motorul a cedat pentru că a fost forțat prea rapid, din stare de repaos, șoferul creând o presiune prea mare în liniile de lichid de răcire, în ciuda faptului că motorul nu avea nevoie de răcire.

În aceste condiții, rezervorul de lichid de răcire s-a spart, de aici rezultând și culoare roșie a lichidului ce a curs.

Un Lamborghini Aventador costă aproximativ 280.000 de dolari, dar în China prețul unui astfel de bolid depășește 1 milion de dolari, din cauza taxelor impuse de guvern pentru a limita poluarea dintr-una dintre cele mai poluate țări din lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS