12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Bătrân dispărut de 18 ore, găsit căzut într-o râpă

(VIDEO) Olt: Bătrân dispărut de 18 ore, găsit căzut într-o râpă

Un bărbat de 87 de ani, dat dispărut azi noapte la ora 23.00 de fiul său din Slatina, a fost găsit după 18 ore de căutări.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, fiind mobilizate efective sporite. Bătrânul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetatie înaltă și apă, fiind extras și preluat de paramedicii SMURD și echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt

La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Slatina și lucrători ISU.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în municipiul Slatina, în zona străzii Cuza Vodă, pentru salvarea unui bărbat dintr-o mlaștină. În sprijinul pompierilor a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt și echipaje de poliție.

Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de terenul foarte accidentat și de faptul că bărbatul era blocat în mlaștină până la nivelul brâului.

Pacientul, în vârstă de 87 de ani, a fost adus într-o zonă sigură de echipajele de pompieri și preluat de cadrele medicale, conștient, cu hipotermie. Acesta a fost transportat la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS