9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer reţinut după ce a ucis un biciclist şi a fugit

Şofer reţinut după ce a ucis un biciclist şi a fugit

Poliţiştii doljeni au reţinut un bărbat de 34 de ani, din comuna Daneţi, acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis. Potrivit oamenilor legi, în seara zilei de luni, bărbatul a accidentat mortal un tânăr de 25 de ani, care circula cu o bicicletă dinspre Daneţi către Mârşani. Şoferul, care avea permisul suspendat, a fugit de la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, tânărul de 25 de ani, care circula pe o bicicletă nesemnalizată, a murit pe loc în urma accidentului.

„În seara zilei de 31 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Daneti au fost sesizati despre faptul că pe DJ 604 B a avut loc un accident rutier.
La faţa locului s-au deplasat deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet şi Secţiei 12 Daneti, împreună cu o echipă din cadrul Serviciului Rutier Dolj. S-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, care se deplasa cu o bicicletă nesemnalizată corespunzător pe DJ 604 B, din direcţia Daneţi către Mirsani, ar fi fost accidentat de un autoturism al cărui conducător auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Din păcate, în urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat”, au precizat oamenii legii.

A condus fără permis şi a provocat un accident mortal

Poliţiştii doljeni mai spun că şoferul care a provocat accidentul a fost identificat în cursul zilei de marţi. Tot marţi, bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore.

„În cursul zilei de marţi, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet şi Secţiei 12 Daneti, împreună cu o echipă din cadrul Serviciului Rutier Dolj, a fost identificat autoturismul împlicat în evenimentul rutier. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un bărbat de 34 de ani, din Daneţi. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, unde poliţiştii au mai stabilit faptul că avea dreptul de a conduce vehicule suspendat”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că pe numele suspectului a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Bărbatul de 34 de ani urma să fie dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS