16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘi-a omorât iubita sub ochii fetiței lor de trei ani

Și-a omorât iubita sub ochii fetiței lor de trei ani

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Bacău a înjunghiat-o mortal pe iubita sa, de 21 de ani, cu care avea două fetiţe. Apoi a încercat să îşi ia viaţa.

Copila cea mică a văzut toată nenorocirea. De trei săptămâni, tânăra plecase din casa bărbatului şi îi spusese că nu se mai întoarce sub nicio formă.

Rudele spun că tinerii erau împreună de câţiva ani. Fetiţele lor au trei, respectiv cinci ani. Până de curând, familia a locuit în casa bărbatului. Acum trei săptămâni însă, femeia i-ar fi spus bărbatului că nu îl mai iubeşte şi că vrea să se despartă de el. Și-a luat mezina şi s-a mutat în alt sat, lângă mama sa.

După despărţire, tânărul a încercat de mai multe ori să se împace cu mama copiilor, spun oamenii. Disperat, bărbatul ar mai fi încercat o dată să se sinucidă, spun rudele sale.

Joi, tânărul a venit din nou la femeie. Au discutat în casă, singuri, în fața copilei de trei ani. La un moment dat, fetiţa a ieşit în drum, iar vecinii au înţeles de la ea că înăuntru se petrecuse o tragedie.

Echipajul de la ambulanţă a găsit-o fără suflare pe tânără. Bărbatul era rănit şi a fost dus la spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol, spun medicii. Poliţiştii îl vor audia pe suspect, când starea lui de sănătate o va permite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS