19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaşină de poliţie, acroşată de un BMW în timpul unei urmăriri

Maşină de poliţie, acroşată de un BMW în timpul unei urmăriri

Un autoturism al poliţiştilor de la Secţia 3 Craiova a fost implicat într-o tamponare, azi-noapte, la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Fraţii Golești. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs în timp de poliţiştii urmăreau un autoturism care trecuse pe roşu. Nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că şoferul responsabil de producerea accidentului, care se afla la volanul unui BMW, nu a acordat prioritate autospecialei de poliţie.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Bucureşti din Craiova, au observat un autoturism al cărui conducător auto a pătruns pe culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune, virând stânga către strada A.I. Cuza.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, cu autospeciala având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, virând stânga pe strada Fraţii Goleşti, unde autospeciala a fost acroşată în partea dreapta spate de un autoturism condus pe banda 1, din sens opus, de un tânăr de 20 de ani, care nu acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, deși conducătorii auto care circulau pe benzile 2 și 3, în aceași direcție, au oprit.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale”, au precizat poliţiştii doljeni.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Şoferul de 20 de ani a fost amendat cu 870 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS