9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPersoane salvate dintr-o casă în flăcări

Persoane salvate dintr-o casă în flăcări

Pompierii doljeni au intervenit, azi-noapte, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Târgului din Craiova. Până la sosirea pompierilor, trei persoane care se aflau în imobil au fost evacuate de jandarmi.

Potrivit pompierilor doljeni, incendiul a fost anunţat de un jandarm.

„În data de 02.06.2021, ora 02:42, un apel venit pe 112 anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit în municipul Craiova, strada Târgului. Apelul a fost făcut de un jandarm, care se afla pe subunitatea de intervenție, din cadrul Gupării de Jandarmi Mobile Craiova. Până la sosirea echipajelor de pompieri, jandarmii au trezit persoanele aflate în imobilul de locuit cu semnalele acustice din dotare și au acționat pentru evacuarea acestora, concomitent cu oprirea alimentării cu gaze naturale și energie electrică”, au explicat reprezentanţii ISU Dolj.

Au fost evacuate trei persoane, cu vârste de 65 ani, 57 ani şi 86 ani.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la anexele din apropierea casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuință. În urma incendiului, au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, o anexă gospodărescă și s-au deteriorat pereții exteriori ai imobilului, plus bunurile dintr-o cameră. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS