13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎnjunghiat de mai multe persoane în Hyde Park

Înjunghiat de mai multe persoane în Hyde Park

Un tânăr de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut şi înjunghiat de mai multe persoane, în plină zi, în Hyde Park din Londra, informează Mirror.

Conform imaginilor surprinse la fața locului, tânărul a fost fugărit de câțiva bărbaţi înarmați cu săbii şi cuţite. La un moment dat, acesta a fost trântit la pământ, prins de unul dintre indivizi şi lovit cu pumnii şi cu picioarele. Sub privirile îngrozite ale oamenilor aflați în parc, victima a fost bătută minute bune.

Apoi, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Tânărul de 17 ani a rămas întins la pământ, fiind rănit grav. O persoană care a văzut ce s-a întâmplat a început să strige speriată: “Repede. Primul ajutor, orice. Repede”. Oamenii s-au adunat în jurul victimei și au chemat ambulanța.

În scurt timp, la fața locului a venit o salvare și un echipaj de poliție. Tânărul a fost identificat şi transportat de urgenţă la spital.

Parcul, aflat în centrul Londrei, era destul de aglomerat la momentul respectiv, localnicii bucurându-se de o seară de vară caldă, după o perioadă cu temperaturi scăzute.

În acest caz, ancheta este în desfăşurare. Oamenii legii i-au rugat pe cei care au fost martori la acest eveniment cumplit să contacteze Poliţia și să ofere informații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS