10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a furat un autoturism, apoi a tamponat opt mașini

Un tânăr a furat un autoturism, apoi a tamponat opt mașini

Un tânăr, acuzat că a furat o maşină, a provocat accidente în serie în Iaşi. Într-o cursă de câţiva kilometri ar fi tamponat opt maşini apoi a vrut să fugă, informează TVR.

A fost prins de un alt șofer care l-au predat mascaților. Tânărului i s-au prelevat probe pentru alcool şi droguri şi va fi expertizat psihiatric. Anchetatorii îl cercetează pentru mai multe fapte penale.

Cursa tânărului a început din comuna Valea Lupului, la marginea Iaşului. În drum spre gară, el ar fi lovit opt maşini. Cinci dintre ele, oprite la semafor, au fost avariate serios.

În acel moment, şoferul şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului şi a vrut să fugă. Un alt şofer l-a prins şi l-a predat poliţiştilor.

Şoferul a fost dus la o secţie de poliţie din Iași, iar apoi la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe. Se va face şi o expertiză psihiatrică.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și furtul mașinii. Urmează să se stabilească și valoarea pagubelor pe care le-a provocat şi pe care va trebui să o plătească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS