17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cadavrul unei persoane decedate de Covid-19, aruncat într-un râu din India

(VIDEO) Cadavrul unei persoane decedate de Covid-19, aruncat într-un râu din India

-

Doi bărbați din India au fost filmați în timp ce aruncau de pe un pod cadavrul unei rude care murise din cauza Covid-19, informează Daily Mail.

În videoclipul respectiv, care a fost filmat vineri, 28 mai, apar două persoane, una dintre ele purtând echipament complet de protecție împotriva Covid-19, care aruncă peste balustrada unui pod cadavrul unei persoane, în râul Rapti din Balrampur.

Poliția indiană a anunțat că le-a identificat și arestat pe cele două persoane. Este vorba de doi bărbați, pe nume Sanjay Kumar și Manoj Kumar. Persoana decedată se numea Premnath și era din Shohratgadh Siddharathanagar.

Săptămâna trecută, victima fusese internată în spital și a murit după doar câteva zile de tratament, din cauza infecției cu Covid-19.

În conformitate cu regulile Covid, corpul său a fost predat rudelor sale pentru incinerare, dar acestea au ales să arunce cadavrul în râu.

Multe crematorii au fost copleșite de numărul imens de cadavre, iar familiilor li s-a permis să efectueze incinerări la domiciliu.

Cu toate acestea, numeroase cadavre au fost văzute plutind pe Gange, pe fondul speculațiilor că numărul morților din India este cu mult mai mare decât cel raportat oficial.

Localnicii din Uttar Pradesh susțin că sunt forțați să înoate printre cadavre în timp ce se scaldă în râu, în timp ce câinii sălbatici și păsările văd leșurile ca pe o sursă de hrană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS