5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O bucată de gheață de 6 kilograme a spart acoperișul unei case din Wisconsin

(VIDEO) O bucată de gheață de 6 kilograme a spart acoperișul unei case din Wisconsin

-

Un american din vestul Wisconsin a rămas fără cuvinte după ce prin acoperiș i-a căzut o bucată uriașă de gheață. Ken Millermon a spus că tocmai se întorsese acasă după ce și-a luat fiicele la școală când a intrat în dormitorul său și o minge mare de gheață cu o greutate de peste 6 kilograme a căzut prin acoperișul său, la aproximativ patru centimetri de el, potrivit abc7chicago.com

Nimeni nu a fost rănit, însă membrii familiei nu-și pot reveni din uimire. Nici meteorologii nu au o explicație. Oamenii și-au pus speranțele în cercetători, care încearcă acum să afle cauza acestui incident bizar. Bolovanul de gheaţă este mare cât o minge de baschet.

Ken Millermon, proprietar: „Stăteam exact aici. Fix aici. Şi a aterizat chiar acolo. La câţiva centimetri de mine.”

Bărbatul a avut nevoie de câteva zeci de secunde ca să-și dea seama ce s-a întîmplat. Inițial a crezut că locuința sa a fost lovită de o bombă.

Ken şi Patti Grorud, sora bărbatului: „M-a atins puţin. Îmediat ce mi-am revenit, abia puteam să văd. Totul era plin de praf în jur. Părea că a explodat o bombă aici. Da, aş compara-o cu o armă de 12 sau chiar mai zgomotoasă de atât.”

Reparația acoperișului va costa destul de mult, însă oamenii sunt mulțumiți că au scăpat nevătămaţi. Totuși, se întreabă … cum a fost posibil așa ceva?!

Oamenii de știință speră să găsească o explicaţie

Specialiștii de la Serviciul Naţional de Meteorologie susţin că temperaturile din acea dimineaţă nu puteau duce la căderi de grindină. Şi în niciun caz cu astfel de dimensiuni. Cea mai mare bucată de gheață găsită până acum în Statele Unite, în urma unei căderi de grindină, are sub un kilogram. Bolovanul care a aterizat prin acoperiș are de șase ori mai mult!

Nathaniel Schery, vecin: „Ar fi important să se facă o analiză să vedem din ce este formată mingea de gheaţă să ne putem da seama de unde a apărut.”

Ken, proprietar: „Tot ce ştiu este că Dumnezeu trebuie să mă fi păzit atunci pentru că puteam să fiu… puteam să mor. Chiar puteam.”

Familia a luat legătura cu cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin. Speră ca oamenii de știință să găsească o explicaţie pentru toată această întâmplare bizară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS