14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie i-a dat foc soțului, după un scandal monstru

O femeie i-a dat foc soțului, după un scandal monstru

Un tânăr de 35 de ani, din Rădenii Noi, județul Botoșani, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce soţia i-a dat foc. Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază în gospodăria celor doi, între care a izbucnit o ceartă, iar femeia şi-a stropit soţul cu benzină, pentru a-l speria, ameninţând că îi dă foc dacă se mai apropia de ea.

Potrivit IPJ Botoșani, femeia de 36 de ani ar fi avut un conflict spontan cu soţul său, iar în acest context l-a stropit cu benzină şi apoi i-a dat foc: „În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la data de 26 mai, în jurul orei 16,00, victima, un bărbat de 35 de ani, în timp ce se afla la locuinţa sa împreună cu soţia de 36 de ani, în urma unui conflict spontan dintre cei doi, femeia l-ar fi stropit cu lichid inflamabil şi ulterior, accidental ar fi declanşat un aprinzător, împrejurare în care lichidul inflamabil de pe vestimentaţia bărbatului a luat foc, provocându-i acestuia leziuni la nivelul antebraţului stâng, a spatelui şi gâtului“.

Bărbatul nu a depus plângere penală, potrivit stiri.botosani.ro. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS